lauantai 17. joulukuuta 2016

Vinkkejä joululiikenteeseen

Alkaako joulustressi painaa päälle? Unohda se hetkeksi ja keskity ajattelemaan, miten ihanaa on, että saat viettää tunnelmallisia hetkiä rakkaidesi ja läheistesi parissa. Moni on lisäksi lähdössä autoillen sukuloimaan joulunpyhinä - ja kaikki taitavat tietää, miten rankkaa on ajaminen väsyneenä ja huonotuulisena. Mieti siis hyvissä ajoin, millaisen joulun haluat itsellesi rakentaa - stressintäyteisen vai seesteisen ja energiaa antavan - valinta on sinun!

Vielä on aika tarkistaa auton kunto ja tilata riittävät varusteet talvikeleihin. Jos takana pitää vetää raskastakin kuormaa tai vaikkapa joulukuusta, vetokoukku voi olla hyvä ostos näinä aikoina. Senkin voit tilata nopeasti ja näppärästi netistä. Huomaatko, joulustressihän alkaa olla muisto vain, kun shoppailet kaiken tarvitsemasi näppärästi suoraan verkkokaupasta.

Kun lähdet ajelemaan talviseen säähän, muistathan, että turha kaasujalan painaminen riskeeraa sekä sinun että muiden hengen. Talvikelit ovat huomattavasti haastavammat, joten muista maltti liikenteessä. Jos liikut itse jalan pimeillä teillä, muista käyttää heijastinta, jotta autoilijat erottaisivat sinut pimeydestä jo kaukaa.

Toivotamme kaikille teille ihanaa ja turvallista joulunaikaa! Nauttikaa joulutunnelmasta ja toivottakaa uusi vuosi tervetulleeksi avosylin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti