sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet sisustustuulet

Vuosi 2017 on meille erityinen, sillä olemme olleet yhdessä jo 20 vuotta. Kaikenlaista on tullut maktan varrella nähtyä, niin hyviä kuin vähän huonompiakin aikoja. Tärkeimpänä nousee kuitenkin edelleen esiin kaikkien näiden vuosien ja kokemusten jälkeen keskinäinen rakkautemme ja kunnioituksemme. Meistä on edelleen ihanaa suunnitella yhteisiä projekteja. Se on tavallaan myös parisuhdetyötä ja toimintaa hyvinvointimme ja rakkautemme puolesta.

Tämän vuoden projektiksi olemme valinneet kodin. Kotona on hyvä olla, kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa ja pinnat ovat siistejä. Oman mukavan mausteensa kotiin tuo kuitenkin myös pienet sisustusyllätykset, joita on hyvä vaihdella vuodenajan, aikakauden, omien tunnelmien ja muodin suuntausten mukaan. Tänä vuonna aiomme laittaa sisustusta monilla tavoin uusiksi. Tavoitteena on luoda raikas ja moderni sisustus tuhlaamatta siihen aivan liikaa rahaa. Kuulostaako vaikealt yhtälöltä? Meidän mielestä tässä ei ole mitään ongelmaa, kun tietää, mihin osoitteeseen lähtee ostoksille!

Suosittelemme lämpimästi tätä tuttua, mutta uuteen omistukseen siirtynyttä sisutuskauppaa: Uudistunut Kodin1.fi - Kaikki kotisi sisustukseen. Löydät sieltä trendikkäitä ja klassisia sisustustarvikkeita laidasta laitaan. Meillä on jo ensimmäinen tilaus tehtynä ja aloitimme katselemaan seuraavaa satsia. Netissä shoppailu on hauskaa ja helppoa, kun jopa mittaukset voi tehdä tuotteita valittessa.
Baaripöytä Valkoinen - Korkeakiilto | Kodin1.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti